Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

På arbejdspladser, hvor der arbejdes med kemikalier, skal arbejdsstedet være forsynet med passende førstehjælpsforanstaltninger tilpasset arbejdets art. Ved øjenulykker, der indebærer alle former for øjenætsning, skal øjnene omgående skylles med rigeligt, rindende vand. Ifølge Arbejdstilsynet er vand fra øjenskylleflasker at foretrække.

Plum pH Neutral er en fosfatbuffer, der hurtigt og effektivt neutraliserer både syrer og baser. Den har et højt væskeflow og samtidig dokumenteret effekt ved øjenulykker med kemikalier - den og dermed dit værn mod alvorlige øjenulykker. Den ergonomiske DUO øjenkop åbner øjet og skyller begge øjne på én gang.

Produktet findes som en lille handy 200 ml flaske, du altid kan have med dig i den specialdesignede bæltetaske og i førstehjælps- og værktøjskassen mm. Samt en 500 ml flaske med DUO øjenkop til skylning af begge øjne på én gang. Produkterne kan anvendes enkeltvis eller som genopfyldning i de væghængte førstehjælpsstationer og –bokse. Alle almindelige øjenskylsflasker (ikke DUO) leveres med støvhætte

Vi har udarbejdet en guide til valg af korrekt øjenskyl. Download den her.

 

Klik på de enkelte produktbilleder, for at se produktet i større preview.

 

Sådan køber du vores produkter

Vores produkter sælges gennem vores forhandlere. 
Kontakt os via telefon eller kontaktsiden, så henviser
vi dig til en forhandler. 

+45 64 71 21 12

Gå til kontaktsiden

 

Er du privat kunde, kan du
handle et udvalg afvores produkter på

 

medshop.dk